Home Ukraine Україна — українською Замана пов'язує звинувачення в держзраді з критикою влади з його боку

Замана пов'язує звинувачення в держзраді з критикою влади з його боку

245
0
SHARE

Колишній начальник Генерального штабу Збройних сил України Володимир Замана, якому оголошено підозру у вчиненні державної зради, пов’язує ці звинувачення з критикою влади з його боку. Екс-начальник Генштабу заявив, що він закривав все, що не потрібне було Збройним силам.
Колишній начальник Генерального штабу Збройних сил України Володимир Замана, якому оголошено підозру у вчиненні державної зради, пов’язує ці звинувачення з критикою влади з його боку.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в коментарі журналістам перед початком засідання Печерського районного суду міста Києва з обрання йому запобіжного заходу.
Читайте такожЗамані інкримінована держзрада за попередньою змовою з Януковичем
«Якщо б я не виступав проти боягузтва керівництва держави на момент анексії Криму, не критикував їх… Якщо б я не критикував цю владу, яка прийшла сьогодні (вона не те щось робить, не за те на Майдані люди стояли), то мене б ніхто не чіпав», – переконаний Замана.
Він наголосив, що «нікуди не тікав» і «намагався змусити керівництво держави ввести військовий стан». «Пройшло 5 років – починають розбиратися», – сказав Замана і додав: «Без моєї участі, без мого відома все написали, що їм потрібно було».

Continue reading...