Home Ukraine Україна — українською Мангер може бути причетний до ще одного нападу — адвокат

Мангер може бути причетний до ще одного нападу — адвокат

263
0
SHARE

Підозрюваний у вбивстві Катерини Гандзюкголова Херсонської обласної ради може Владислав Мангер, якого сьогодні вночі суд заарештував в якості підозрюваного, може бути причетний до ще одного…
Підозрюваний у вбивстві Катерини Гандзюкголова Херсонської обласної ради може Владислав Мангер, якого сьогодні вночі суд заарештував в якості підозрюваного, може бути причетний до ще одного злочину. Про це повідомив адвокат Масі Найєм, зазначивши, що такі дані містяться у визначенні Херсонського міського суду від 19 листопада.
Зокрема, в рамках розслідування нападу на херсонського журналіста Сергія Нікітенко слідчі посилаючись на те, що їм відомо, хто може стояти за нападом, просили доступ до телефону “гр. ОСОБА_6,17.06.1977 р., який проживає за адресою: АДРЕСА_1, займає посаду радника голови Херсонської обласної ради ОСОБА_9,27.04.1970 р., який проживає за адресою: АДРЕСА_2, у якого з гр. ОСОБА_7 був конфлікт”.
“Під закритими в реєстрі громадянами, судячи за посадами і дат народження, можливо значаться глава Херсонської облради Владислав Мангер і Олексій Левін, якого поліція і свідок помилково вважали його радником.

Continue reading...