Home Ukraine Україна — українською Поліція розповіла подробиці перевірки штабу БПП в Сумах

Поліція розповіла подробиці перевірки штабу БПП в Сумах

326
0
SHARE

Наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Сумського міськвідділу поліції перевіряла офіс партії “Блоку Петра Порошенка” через повідомлення про те, що там нібито відбувався підкуп виборців. Поліцейські заявляють, що затримали двох чоловіків тому, що у одного з них помітили в барсетці предмет, схожий на пістолет.
Наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Сумського міськвідділу поліції перевіряла офіс партії “Блоку Петра Порошенка” через повідомлення про те, що там нібито відбувався підкуп виборців.
Читайте також У Сумах поліція накрила штаб БПП: у Авакова заявили, що прокуратура відпустила підозрюваних у підкупі виборців
Про це заявляє прес-служба поліції Сумської області. Згідно із повідомленням, на спецлінію “102” надійшла скарга від місцевої мешканки про те, що у підвальному приміщенні одного з будинків по вулиці Курській в Сумах відбувається підкуп виборців. А саме – роздача грошових коштів – за голосування за одного з кандидатів у президенти.
Черговий наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Сумського міськвідділу поліції виїхала за вказаною адресою з метою перевірити повідомлення про порушення виборчого законодавства.

Continue reading...