Home Ukraine Україна — українською Євросоюз і США готують санкції проти Росії за захоплення українських моряків і...

Євросоюз і США готують санкції проти Росії за захоплення українських моряків і кораблів – 24 Канал

236
0
SHARE

Представники США і Євросоюзу близькі до того, щоб узгодити санкції проти Росії у відповідь на захоплення українських моряків і кораблів у Керченській протоці. Ці санкції можуть бути введені протягом найближчих 2 місяців. Новини України, Новини політики, Новини Росії, Новини США, Українці в полоні РФ, Конфлікт в Азовському морі, Санкції, Водний транспорт, Євросоюз – Телеканал новин 24
Представники США і Євросоюзу близькі до того, щоб узгодити санкції проти Росії у відповідь на захоплення українських моряків і кораблів у Керченській протоці. Ці санкції можуть бути введені протягом найближчих 2 місяців.
Це питання повинні обговорити 18 лютого голови МЗС Євросоюзу, повідомляє у The Financial Times з посиланням на дипломатичні джерела.
Очікується, що санкції будуть введені щодо фізичних осіб і компаній, що мають прямий стосунок до захоплення українських моряків і кораблів.
Британія і її кілька союзників у ЄС домагаються, щоб нові обмежувальні заходи були оголошені Євросоюзом у найближчі тижні”, повідомив британський телеканал Sky News з посиланням на джерела.

Continue reading...