Home Ukraine Україна — українською Замулення очей: чому Порошенко призначив Кривоноса замість Гладковського

Замулення очей: чому Порошенко призначив Кривоноса замість Гладковського

291
0
SHARE

У вівторок, 12 березня, президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони. На цю посаду його призначили замість звільненого з посади Олега Гладковського, котрого, як відомо, звільнили через те, що його син Ігор, за ствердженням журналістів-розслідувачів проекту “Наші гроші з Денисом Бігусом”, нібито причетний до схем масштабного розкрадання бюджетних коштів в оборонному
У вівторок, 12 березня, президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони. На цю посаду його призначили замість звільненого з посади Олега Гладковського, котрого, як відомо, звільнили через те, що його син Ігор, за ствердженням журналістів-розслідувачів проекту “Наші гроші з Денисом Бігусом”, нібито причетний до схем масштабного розкрадання бюджетних коштів в оборонному комплексі. Сам Кривонос кілька днів тому зняв свою кандидатуру як кандидата у президенти на користь Петра Порошенка.
Аби займатися в Україні політикою, потрібно спочатку балотуватися у президенти
Щодо його призначення, є кілька висновків. Перше: на жаль, аби займатися в Україні політикою, потрібно спочатку балотуватися у президенти. Бо інакше ні суспільство, ні інші політики не готові нікого помічати. Тобто спочатку треба заявити про свої амбіції, і вже після цього до тебе збільшується увага.

Continue reading...