Home Ukraine Україна — українською ООС: за добу окупанти витратили 100 мін калібрів 120 та 82 мм

ООС: за добу окупанти витратили 100 мін калібрів 120 та 82 мм

230
0
SHARE

Впродовж 3 березня російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, десять разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, і витративши 100 мін різних калібрів.
Впродовж 3 березня російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, десять разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, і витративши 100 мін різних калібрів. Про це говориться в ранковому зведенні прес-центрі Об’єднаних сил.
У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” ворог двічі обстріляв українські позиції: з мінометів калібрів 120 та 82 мм – у районі населеного пункту Водяне; з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів – поблизу села Гнутове.
У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив сім обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм – поблизу населених пунктів Новозванівка, Новоолександрівка та Хутір Вільний; з мінометів 120-го калібру та автоматичних станкових гранатометів – біля селища Новолуганське; з мінометів 120-го та 82-го калібру, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Попасна; з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – у районі н.

Continue reading...