Home Ukraine Україна — українською Хто і за що розстріляв у Києві свідка у справі "діамантових прокурорів"?

Хто і за що розстріляв у Києві свідка у справі "діамантових прокурорів"?

233
0
SHARE

У Києві посеред білого дня у власному Mercedes було розстріляно 58-річного Сергія Кисельова, який був головним свідком у справі “діамантових прокурорів”
Хто такий Сергій Кисельов
23 жовтня 2015 року було відкрито кримінальне провадження щодо ймовірного присвоєння діамантів. Заявник, засновник ТОВ “ЮВК-Агат” Сергій Кисельов стверджував, що упізнав в алмазах прокурорів свої. Нібито їх вилучили у нього на початку серпня 2010 року під час обшуків. Як писали ЗМІ, Кисельова нібито звинувачували у виготовленні і збуті підроблених каменів, сам він стверджував, що це наклеп і на нього тиснуть через незгоду “ділитися”.
Екс-заступник гепрокурора Давид Сакварелідзе, який займався розслідуванням справи “діамантових прокурорів”, стверджує, що Сергій Кисельов був одним із головних свідків у цій справі.
“Убитий Кисельов раніше розповідав, як з його заводу разом з діамантами, знайденими під час обшуку у заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, так само пропало кілька мільйонів доларів і десяток кг золота. У свідченнях називав прізвища тодішнього заступника генпрокурора і заступника міністра МВС. Так само розповів, що в обмін на те, щоб забути за вкрадені під час обшуку готівку й золото, справу по ньому закриють.

Continue reading...