Home Ukraine Україна — українською Гендиректор "1+1" Ткаченку подає в суд на Порошенка за приїзд на ефір...

Гендиректор "1+1" Ткаченку подає в суд на Порошенка за приїзд на ефір і "за минулі звинувачення"

261
0
SHARE

Генеральний директор телеканалу “1+1” опублікував у Facebook своє бачення інциденту, який стався в студії під час телефонного спілкування кандидата в президенти, чинного президента України…
Генеральний директор телеканалу “1+1” опублікував у Facebook своє бачення інциденту, який стався в студії під час телефонного спілкування кандидата в президенти, чинного президента України Петра Порошенка і кандидата в президенти Володимира Зеленського.
Про це він написав в Facebook.
Генеральний директор групи “1+1 media” олігарха Ігоря Коломойського Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенко “за минулі звинувачення на адресу каналу” і після того, як він “ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави”, передає Українська правда.
Ткаченко прокоментував появу Порошенко в ефірі програми “Право на владу” – гендиректор “1+1” підкреслює, що кандидатів у президенти на ефір не запрошували.
“Ефір “Право на владу”. Все як завжди – запрошені гості, не кандидати(!), експерти з різних сторін. І раптом, за кілька хвилин до ефіру, з’являється представник АП – Ст. Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір держстудії Довженка під’їжджають дві машини і виходить сам президент.
Причому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі – кандидата чи президента. Але як, розумієте, при його вигляді і охоронців УДО – всі в шоці. Він каже – прийшов на дебати. Тобто таки як би кандидат? Чи?..
При цьому він точно знає, що його опонент – В. Зеленський в цей момент вже знаходиться в Парижі, напередодні завтрашньої зустрічі з президентом Франції – Е.

Continue reading...