Home Ukraine Україна — українською Мер Черкас заявив, що передумовою для ослаблення карантину в місті стали нерівні...

Мер Черкас заявив, що передумовою для ослаблення карантину в місті стали нерівні умови для підприємців

165
0
SHARE

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що передумовою для пом’якшення з 1 травня карантинних обмежень у місті стали нерівні умови для підприємців. “Це рішення виконкому про пом’якшення карантинних обмежень з 1 травня, і передумовою стали нерівні умови, затверджені постановою Кабінету Міністрів, коли одним підприємцям на одній групі дозволили працювати, а іншим – не дозволили”, – сказав він в ефірі телеканалу “Україна 24” у п’ятницю.
Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що передумовою для пом’якшення з 1 травня карантинних обмежень у місті стали нерівні умови для підприємців.
“Це рішення виконкому про пом’якшення карантинних обмежень з 1 травня, і передумовою стали нерівні умови, затверджені постановою Кабінету Міністрів, коли одним підприємцям на одній групі дозволили працювати, а іншим – не дозволили”, – сказав він в ефірі телеканалу “Україна 24” у п’ятницю.
Бондаренко впевнений, що міська влада не порушує правил карантину. “По-перше, ми не порушуємо правил карантину, а ми їх дещо послаблюємо. По-друге, ми привели Конституцію України в рівні умови для всіх підприємців. Зокрема, ми поставили в рівні умови невеликий будівельний магазин і великий будівельний гіпермаркет”, – пояснив він.

Continue reading...