Home Ukraine Україна — українською Зеленський створив координаційну раду з реалізації програми "Велике будівництво"

Зеленський створив координаційну раду з реалізації програми "Велике будівництво"

261
0
SHARE

Президент України Володимир Зеленський утворив координаційну раду з реалізації програми “Велике будівництво” як консультативно-дорадчий…
КИЇВ. 23 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський утворив координаційну раду з реалізації програми “Велике будівництво” як консультативно-дорадчий орган при Президентові України та затвердив персональний склад ради. Відповідний указ №246/2020 від 23 червня оприлюднено на сайті Глави держави, передає УНН.
“Утворити координаційну раду з реалізації програми “Велике будівництво” як консультативно-дорадчий орган при Президентові України, основним завданням якої є моніторинг ситуації та напрацювання пропозицій щодо здійснення ефективних заходів з реалізації програми “Велике будівництво”, – йдеться в указі.
Повідомляється, що згідно з указом, координаційна рада з реалізації програми “Велике будівництво” має право в установленому порядку:
▪️ одержувати від державних органів та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій необхідні інформацію, документи та матеріали;▪️ запрошувати на засідання та заслуховувати інформацію представників міністерств, інших центральних i місцевих органів виконавчої влади, керівників державних підприємств, установ та організацій з питань, що належать до її компетенції.

Continue reading...