Home Ukraine Україна — українською Мінцифри хоче запустити віртуальну вільну економічну зону для IT-компаній до початку 2021...

Мінцифри хоче запустити віртуальну вільну економічну зону для IT-компаній до початку 2021 року

179
0
SHARE

Міністерство цифрової трансформації розробляє віртуальну вільну економічну зону для IT-компаній зі спеціальним податковим, фінансовим і правовим режимом – “Дія. City”; запустити цей проект хоче вже до початку 2021 року.
Міністерство цифрової трансформації розробляє віртуальну вільну економічну зону для IT-компаній зі спеціальним податковим, фінансовим і правовим режимом – “Дія. City”; запустити цей проект хоче вже до початку 2021 року. Про це заявив віце-прем’єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час брифінгу в п’ятницю, передає “Інтерфакс-Україна”. “Це реєстр, цифрова книга, де компанія реєструється. Це нові умови для компаній, для того, щоб були прозорі відносини: компанії офіційно наймають людей, прозоро сплачують податки, а правоохоронні органи не заважають працювати. (…) Ми працюємо над цим проектом вже півроку з фінансовим комітетом, нас всі підтримують.

Continue reading...