Home Ukraine Україна — українською Зеленський обіцяє відновити кримінальну відповідальність за брехню в деклараціях до кінця року

Зеленський обіцяє відновити кримінальну відповідальність за брехню в деклараціях до кінця року

228
0
SHARE

В Україні для виходу з конституційної кризи планують відновити кримінальну відповідальність за брехню в деклараціях до кінця 2020 року, повернути всі контрольні функції до НАЗК та вирішити питання Конституційного суду.
В Україні для виходу з конституційної кризи планують відновити кримінальну відповідальність за брехню в деклараціях до кінця 2020 року, повернути всі контрольні функції до НАЗК та вирішити питання Конституційного суду. Про це президент Володимир Зеленський повідомив під час відеозустрічі з послами країн “Великої сімки” та ЄС. Окремо голова держави наголосив на необхідності реформи судової системи. “Переконаний, що є нагальна потреба відновити довіру громадян України до судової системи. Саме зараз – найкращий час для реалізації судової реформи”, – сказав він. Зеленський наголосив на відновленні роботи Комісії з питань правової реформи, а також розповів про консультації з міжнародними партнерами щодо відповідних законодавчих ініціатив.

Continue reading...