Home Ukraine Україна — українською Російські війська обстрілюють Волноваху з важкого озброєння, попри домовленість про евакуацію –...

Російські війська обстрілюють Волноваху з важкого озброєння, попри домовленість про евакуацію – Верещук

136
0
SHARE

«Як ви знаєте, з 9-ї години ранку 5 березня у нас була попередня домовленість про те, що ми створимо два гуманітарних коридори – Волноваха і Маріуполь. Я констатую той факт, що Росія порушила домовленості»
Віцепрем’єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що об 11:45 військові Росії почали обстріл міста Волновахи Донецької області, де тривала евакуація жителів (згідно з домовленостями сторін про гуманітарні коридори), з важкого озброєння. «Як ви знаєте, з 9-ї години ранку 5 березня у нас була попередня домовленість про те, що ми створимо два гуманітарних коридори – Волноваха і Маріуполь. Я констатую той факт, що Росія порушила домовленості. Навіть за посередництва Червоного Хреста не дотрималась взятих на себе зобов’язань і обстрілює місто Волноваху», – сказала Верещук на брифінгу. Також, за її словами, у напрямку Маріуполь-Запоріжжя ведуться бої в районі населеного пункту Пологи-Оріхове, що блокує рух колони з Маріуполя до Запоріжжя.

Continue reading...