Home Ukraine Україна — українською Генштаб: Росіяни продовжують зосереджуватись на Бахмутському і Авдіївському напрямках

Генштаб: Росіяни продовжують зосереджуватись на Бахмутському і Авдіївському напрямках

143
0
SHARE

Що відбувається на фронті на 184 добу від дати вторгнення. На яких напрямках росіяни намагалися наступати та були відбиті.
На початок 184-ї доби з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну на Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала. Як повідомив Генштаб ЗСУ, із ствольної артилерії ворог здійснював обстріли цивільної інфраструктури біля сіл Шалигіне, Шевченкове та Катеринівка Сумської області.
На Харківському напрямку ворог обстрілював із ствольної та реактивної артилерії об’єкти в районах Харкова, Соснівки, Дементіївки, Слатино, Борщово, Перемоги, Руських Тишок, Рубіжного, Леб’яжого, Мосьпаново, Гусарівки. Продовжив активно задіювати БпЛА для ведення повітряної розвідки та коригування вогню артилерії.
На Слов’янському напрямку росіяни вели бої з метою утримання зайнятих раніше рубежів та недопущення просування підрозділів Сил оборони. Продовжували здійснювати вогневе ураження із танків, ствольної артилерії та РСЗВ поблизу Норцівки, Дмитрівки, Долини, Мазанівки та Богородичного.

Continue reading...