Home Ukraine Україна — українською День прапора і День Незалежності за кордоном: як українці відзначають свята за...

День прапора і День Незалежності за кордоном: як українці відзначають свята за межами України

113
0
SHARE

Array
Цими днями, 23 – 24 серпня, в Україні відзначають два знакових державних свята – День прапора та День Незалежності. До святкування долучилися й ті українці, які перебувають за межами нашої держави. Синьо-жовтий стяг замайорів в різних країнах світу.
Так, державні свята День прапора та День Незалежності України в 2022 році в українців пробуджують особливі приємні хвилювання, а синьо-жовта символіка викликає ще більшу гордість. Розповідаємо, як сьогодні, 23 серпня, пройшов День прапора України в інших країнах та які заходи заплановані за кордоном до Дня Незалежності.Святкування Дня прапора України за кордоном
Українці, які перебувають в Південній Кореї, до Дня Державного прапора України розгорнули 20-метровий синьо-жовтий стяг на центральній площі Сеула. Український державний символ також пронесли вулицями міста під час урочистої ходи.
Як відзначають День прапора в Сеулі / Фото telegram
23 серпня о 19:00 на Plac Szczepańsk відбудеться розгортання великого прапора України, яке буде супроводжується танцювальною програмою Fundacja Edu&Art — Centrum Edukacji i Twórczości та Annavi Dance Studio – szkoła tańca.

Continue reading...