Home Ukraine Україна — українською Концентрація авіації у Білорусі та заборона масових заходів: загрози на 23 і...

Концентрація авіації у Білорусі та заборона масових заходів: загрози на 23 і 24 серпня

144
0
SHARE

Є загроза посилених ракетно-бомбових ударів на День державного прапора 23 серпня та День Незалежності України 24 серпня. Які є загрози на 23 та 24 серпня для України – у матеріалі Фактів ICTV
Останнім часом з’являються чутки про посилені ракетно-бомбові удари Росії на День державного прапора (23 серпня) та День Незалежності України, який припадає на 24 серпня. Про це стверджують військові експерти, українська розвідка. А у Києві та інших містах для додаткової безпеки мирних жителів заборонено проводити масові заходи цьогоріч на святкову дату, а також допоки триватиме воєнний стан в Україні.
Дійсно, існують значні ризики, що ворог може завдати більше масованих ударів по території України. Найімовірніше це відчують навіть жителі західних областей України, які вважають більш-менш безпечнішими, ніж Південь, Центр на Схід. Про наближення загрози свідчить низка факторів:
Стало відомо, що Росія накопичує на території Білорусі авіацію та ракети. Найімовірніше країна-агресор планує завдати нових та потужних ударів по містах України. За даними моніторингової групи Беларускі Гаюн, на аеродромі Зябрівка у Білорусі, яка перебуває під контролем російської армії, розташовано від 10 до 14 одиниць зенітних ракетних систем С-400 Тріумф.

Continue reading...