Home Ukraine Україна — українською "Путін в люті". Вибухи на Кримському мосту: що відомо і чого очікувати

"Путін в люті". Вибухи на Кримському мосту: що відомо і чого очікувати

101
0
SHARE

На Кримському мосту – вибух і пожежа. Що це означає для Путіна і ЗСУ. війна, кримський міст
Кримський міст вибухнув і втратив “боєздатність”. На окупованому півострові – паніка та величезні черги. Окрім суспільного колапсу підірваний Кримський міст помітно ускладнить логістику постачань російським військовим, які намагаються втримати контрнаступ Збройних сил України.
Що відомо про вибух на Кримському мосту і чому це настільки важливо, – в короткому огляді LIGA.net.
ЩО СТАЛОСЯ. 8 жовтня зранку соцмережами почали поширюватися численні фотографії та відео пожежі на Кримському мосту, який був побудований окупантами у 2018-2019 роках для сполучення між Росією та окупованим півостровом.
За інформацією російських окупантів, на Кримському мосту стався “підрив вантажного автомобіля”. Це спричинило спалах семи паливних цистерн вантажного поїзда, який прямував по залізничній частині мосту. На кадрах видно, що кілька секцій автомобільної дороги обвалились у воду.
В російських telegram-каналах з’явились відео з нібито вантажівкою, яка вибухнула. Вантажівка нібито виїхала з Краснодара, а при перевірці перед мостом російські правоохоронці не знайшли в ній нічого підозрілого.
Українська влада офіційно не коментувала інцидент на Кримському мосту. “Роль СБУ чи будь-якого державного органу України у “бавовні” будемо коментувати після нашої остаточної перемоги”, – повідомив LIGA.net речник СБУ Артем Дехтяренко.
Водночас СБУ опублікувала фото обваленого прольоту Кримського мосту та перефразовану цитату з вірша Тараса Шевченка.

Continue reading...