Home Ukraine Украина — на русском Яке сьогодні свято 9 жовтня, історія, прикмети та День Ангела

Яке сьогодні свято 9 жовтня, історія, прикмети та День Ангела

87
0
SHARE

Яке свято цей день 9 жовтня відзначається в Україні та у світі☝️ Іменини, історія, прикмети та заборони ✅ ВЕСТИ
Художники та ріелтори – все найголовніше та найцікавіше про новий день
9 жовтня – 282 день 2022 року, до кінця якого залишається всього 83 дні. Цього дня привітання в Україні приймають художники та ріелтори. У світі ж сьогодні вітають листоноші. А Православна церква вшановує Іоанна Богослова.
Ми розповімо про найважливіші події в історії, що відбулися цього дня, і де сьогодні професійне та державне свято. Яке сьогодні свято за православним, церковним календарем, які обряди та прикмети припадають безпосередньо на 9 жовтня, хто зі знаменитостей святкує день народження і що сталося цього дня, читайте тут.
Зміст:
СВЯТО ЛИСТОНОШ
Всесвітній день пошти – один із міжнародних днів, що відзначаються у системі Організації Об’єднаних Націй. Проводиться щорічно 9 жовтня за рішенням 14 конгресу Всесвітньої поштової спілки (Universal Postal Union) у день створення спілки у 1874 році.
А Всесвітнім днем ​​пошти цей день було проголошено на Конгресі Всесвітнього союзу поштовиків, що відбувся у Токіо 1969 року. В даний час подібна організація налічує у своєму складі 189 країн, у тому числі й Україну. Однак у нашій державі святкування також відбувається протягом тижня, який має назву “Міжнародний тиждень пошти”.
Щорічно в Україні активно розвиваються інформаційні технології, електронна комерція, гібридна пошта. Це свято є показовим завдяки інтенсивному прагненню нашої держави вийти на європейський рівень цього напряму.
День ріелтора
День ріелтора в Україні відзначається 9 жовтня, починаючи з 2000 року, за Днем юриста. Це професійне свято та його дата було встановлено у 1999 році на Першому всеукраїнському з’їзді ріелтерів. З того часу офіційне святкування відбувається щорічно.
Ріелтор (від англ. realtor) – фахівець у галузі операцій з нерухомістю, тобто людина, яка професійно займається посередництвом під час укладання угод купівлі-продажу, оренди комерційної та житлової нерухомості шляхом зведення партнерів за угодою та отримання комісійних.
Можна сказати, що ця професія має давню історію, адже посередництво в торгівлі, в тому числі і при угодах з нерухомістю, було розвинене за всіх часів, і професіонали у цій сфері завжди були на високому рахунку. І сьогодні хороший ріелтор – це професіонал, який швидко знайде варіант комерційної або житлової нерухомості, що вас цікавить, допоможе залагодити всі юридичні питання в процесі оформлення угоди, та ще й буде доброзичливий і ввічливий.

Continue reading...