Home Ukraine Україна — українською Масована ракетна атака України 23 листопада: все, що відомо

Масована ракетна атака України 23 листопада: все, що відомо

78
0
SHARE

Array
23 листопада по всій Україні лунала повітряна тривога. На жаль, є декілька прильотів.
Також внаслідок обстрілів в Україні ввели аварійні відключення світла. 24 канал детально розповість все, що відомо про ракетну атаку 23 листопада.На Київщині є прильоти з жертвами
23 листопада ворог завдав ракетного удару по Київщині. Є влучання у двоповерхову будівлю. Наразі відомо, що три людини загинуло та шість постраждало.
Очільник Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що є декілька прильотів в об’єкти критичної інфраструктури. Також є влучання в багатоповерхівки у Вишгороді та приватний сектор у Чабанах.
Понад 20 постраждалих, яким вже надається вся необхідна допомога. На жаль, один загиблий,
– розповів Кулеба.
Він зауважив, що Київська область повністю знеструмлена. Також частково немає опалення та водопостачання.Львівщина залишилась без світла
Внаслідок ракетних ударів по Україні 23 листопада знеструмлено низку областей. Зокрема, Львів повністю відключений від електропостачання.
Андрій Садовий повідомив про те, що Львів повністю знеструмлений, та закликав мешканців перебувати в укриттях. Пізніше голова Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що у Львівській області зафіксували два ракетні удари по електропідстанції.
Як зазначив очільник ОВА, Яворівський, Львівський та Червоноградський райони залишились без електроенергії.
Також Козицький наголосив, що через ракетний удар по енергетичному об’єкті в області застосовують екстрені відключення електроенергії. Графіки планових відключень не діють.

Continue reading...