Home Ukraine Україна — українською Обстріли енергосистеми України лише частина значно більшого плану Путіна: що пишуть ЗМІ...

Обстріли енергосистеми України лише частина значно більшого плану Путіна: що пишуть ЗМІ про атаки 31 жовтня

109
0
SHARE

У понеділок, 31 жовтня, Росія зранку завдала серії ракетних ударів по об’єктах інфраструктури по всій Україні. Повідомлялося про атаки на енергооб’єкти в
У понеділок, 31 жовтня, Росія зранку завдала серії ракетних ударів по об’єктах інфраструктури по всій Україні. Повідомлялося про атаки на енергооб’єкти в Черкасах та Кропивницькому, у східному районі Харкова та південному районі Запоріжжя.
Факти ICTV подивилися, що пишуть західні ЗМІ про вчорашні обстріли України.
Телеканал CNN розповідає, що через обстріл 80% мешканців Києва залишилися без води, а 350 тис. квартир без електропостачання.
Президент Росії Володимир Путін заявив, що ракетний обстріл був частково відповіддю на “напад на російський флот” у Севастополі у суботу. Тоді Кремль звинуватив Київ.
Путін також попередив, що ці удари – це ще не все, на що здатна РФ.
В останні тижні Росія розпочала серію атак на енергетичну інфраструктуру України. Мелінда Харінг, заступниця директора Євразійського центру Атлантичної ради, заявила, що це лише частина значно більшого плану президента Володимира Путіна.
– План гри Путіна очевидний: він хоче зробити цю зиму найхолоднішою та найпохмурішою в історії України.

Continue reading...