Home Ukraine Україна — українською Генштаб ЗСУ повідомив про величезні втрати ворога біля Херсона

Генштаб ЗСУ повідомив про величезні втрати ворога біля Херсона

77
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Внаслідок вогневої поразки позицій противника в районі Чаплинки Херсонської області втрати окупантів склали близько 50 військовослужбовців загиблими.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, минулої доби, 27 грудня, противник завдав ракетного удару і зробив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах міста Херсон.

Противник продовжує вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямах та намагається покращити тактичне становище на Лиманському напрямку.

Наші воїни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Майданчик та Краснополівка Луганської області та Спірне, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Андріївка, Кліщіївка, Авдіївка, Водяне, Мар’їнка, Перемога та Золота.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

На інших напрямах противник веде оборону раніше зайнятих рубежів, зосереджує зусилля на стримуванні дій ЗСУ.

На Сіверському та Слобожанському напрямках обстріляли райони населених пунктів Мефедівка, Товстодубове та Вовківка Сумської області, а також Глибоке, Стариця, Огірцеве та Вовчанськ.

Continue reading...