Росіяни возять поранених колонами: на яких напрямках ворог атакує, а на яких засів в обороні

91
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Росіяни продовжують збройну агресію проти України та не припиняють завдавати ударів по об’єктах цивільної інфраструктури. За минулу добу ЗСУ відбили атаки ворога біля 12 населених пунктів.
Наразі росіяни зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це розповів речник Генштабу Збройних Сил України Олександр Штупун.Де росіяни атакують
За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів: Новоселівське, Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Білогорівка, Яковлівка, Бахмут, Курдюмівка, Красногорівка, Кам’янка, Водяне, Первомайське і Мар’їнка на Донеччині.
Щоб не допустити просування українських воїнів на Сватівському та Лиманському напрямках, вороги здійснюють інженерне обладнання лінії оборони та продовжують переміщення особового складу, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів для комплектування та забезпечення нових підрозділів і тих, що зазнали втрат.
Протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетні удари по цивільних об’єктах в населеному пункті Комишуваха Запорізької області, здійснив 41 авіаційний удар та 28 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ і населених пунктах, зокрема і місту Херсон.

Continue reading...