Home Ukraine Україна — українською Кім Чен Ин пообіцяв створити нову міжконтинентальну балістичну ракету та більше ядерного...

Кім Чен Ин пообіцяв створити нову міжконтинентальну балістичну ракету та більше ядерного арсеналу

154
0
SHARE

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин закликав до розробки нових міжконтинентальних балістичних ракет і більшого ядерного арсеналу для …
КИЇВ. 1 січня. УНН. Північнокорейський лідер Кім Чен Ин закликав до розробки нових міжконтинентальних балістичних ракет і більшого ядерного арсеналу для протидії загрозам з боку США, пише УНН посилаючись на офіційне інформаційне агентство ЦТАК.
На зборах правлячої Робочої партії Кім Чен Ин підкреслив необхідність забезпечення «переважної військової могутності» для захисту свого суверенітету та безпеки.
Зустріч відбулася на тлі транскордонної напруженості у зв’язку із вторгненням північнокорейських безпілотників на південь минулого тижня та серією запусків ракет Півночі, зокрема міжконтинентальних балістичних ракет.
Кім Чен Ин звинуватив Вашингтон і Сеул у спробі «ізолювати і задушити» Пхеньян за допомогою американських засобів ядерного удару, постійно розгорнутих у Південній Кореї, назвавши це «безпрецедентним в історії людства».

Continue reading...