Home Ukraine Україна — українською "Говорять про евакуацію": як у Криму колаборанти готуються до приходу ЗСУ

"Говорять про евакуацію": як у Криму колаборанти готуються до приходу ЗСУ

68
0
SHARE

Array
Росіяни готуються до оборони в тимчасово окупованому Криму й риють траншеї просто на узбережжі. Налякані там і колаборанти.
Про це в коментарі 24 Каналу заявив член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв. За його словами, заможні кримські колаборанти намагаються придбати нерухомість в третіх країнах, зокрема, в Туреччині й шукають можливість виїхати. Раніше постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева заявляла, що росіяни вже вивозять свої родини з півострова.
“Це стосується й російських громадян, які там. Вони дуже зомбовані. Вони ще сподіваються, що їх “захистять” збройні сили Росії”, – заявив він.У Криму паніка
Барієв розказав, що є кілька індикаторів, які свідчать про те, що мешканці півострова налякані й говорять про те, що треба евакуюватися.
Перший індикатор, вважає він, що будівельний бізнес в тимчасово окупованому Криму зупинився.
“І не тому, що немає будівельних матеріалів, а тому, що бояться проводити будівельні роботи й чекають ЗСУ”, – сказав він.
Окрім того, додав член Меджлісу кримськотатарського народу, росіяни дуже активно на інтернет-сервісі для розміщення оголошень розпродають побутові речі та техніку, яка була придбана 2 – 3 роки тому.

Continue reading...