Home Ukraine Україна — українською Сили оборони відбили понад 80 ворожих атак – зведення

Сили оборони відбили понад 80 ворожих атак – зведення

185
0
SHARE

Протягом 22 березня Сили оборони України відбили 83 атаки росіян на 5 напрямках.
Протягом 22 березня Сили оборони України відбили 83 атаки росіян на 5 напрямках.
Джерело: зведення Генерального штабу ЗСУ у Facebook
Дослівно: “РФ продовжує збройну агресію проти України, не полишає намірів щодо повної окупації Донецької та Луганської областей. Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках, на інших – обороняється. Минулої доби підрозділами Сил оборони відбито 83 ворожих атаки на східній ділянці фронту.
Російський агресор продовжує застосовувати звичну для нього тактику терору цивільного населення, обстрілює населені пункти, а також об’єкти критичної інфраструктури.
За минулу добу противник завдав ракетного удару по Запоріжжю. Російські ракети влучили у житловий багатоповерховий будинок. Є загиблі і поранені серед цивільних громадян.
Також ворог завдав 48 авіаційних ударів, зокрема, по цивільних об’єктах критичної інфраструктури на Житомирщині та Київщини. Окупанти використали 21 БпЛА типу “Шахед-136″ з Брянської області РФ, 16 з цих дронів збито. Внаслідок ударів ворожих БпЛА є загиблі і поранені серед цивільних громадян. Крім того, загарбники здійснили 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню”.
Деталі: На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без значних змін, формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Continue reading...