Home Ukraine Україна — українською Хоче покращити стосунки з Путіним: переобрання Трампа може вплинути на політику США

Хоче покращити стосунки з Путіним: переобрання Трампа може вплинути на політику США

128
0
SHARE

Array
Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп перебуває у розпалі скандального судового процесу. Втім це не завадить йому балотуватися на новий термін.
Про це 24 Каналу розповів громадський і політичний діяч із США, депутат від округу Рок у штаті Вісконсин Юрій Рашкін. За його словами, минула каденція Трампа добре продемонструвала його залежність від Владіміра Путіна.Ймовірність перемоги невелика
Нещодавно держсекретар США Ентоні Блінкен під час розмови з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою заявив, що Сполучені Штати підтримуватимуть України до перемоги. Втім на майбутніх виборах може бути новий лідер з власним баченням щодо допомоги Україні.
Кожна адміністрація (президента – 24 Канал) унікальна своїм підходом до справ. Адміністрація Байдена відрізнялась від Адміністрації Обами, хоча обидва, здавалося б, демократи. Тим паче Байден був віцепрезидентом за час Обами. У республіканців теж є різні політики та різні варіанти того, як вони будуть розглядати зовнішню політику,
– розповів Юрій Рашкін.
Підтримка Дональда Трампа зараз зростає, але не через залучення нових виборців, а через те, що все менше людей підтримують губернатора Флориди Рона Десантіса. Втім це все ж вплине на шанси Трампа перемогти. За словами американського політика, це гарантовано дає йому номінацію від Республіканської партії у першому турі.

Continue reading...