Home Ukraine Україна — українською Вони не люди: перша ракетка України прокоментувала звірства росіян у рідному місті

Вони не люди: перша ракетка України прокоментувала звірства росіян у рідному місті

135
0
SHARE

Array
Ангеліна Калініна згадала щасливі часи дитинства у рідній Новій Каховці. Її місто окуповане з перших днів повномасштабного вторгнення, а після підриву Каховської ГЕС ще й пішло під воду.
Ангеліна Калініна провела все своє дитинство у Новій Каховці. Там українська спортсменка ходила у школу та робила перші кроки в тенісі, але росіяни вирішили все зруйнувати.Жахлива ситуація у Новій Каховці
Ангеліна провела щасливе дитинство, де зростала у конкурентному середовищі. ЇЇ початок шляху до професійного тенісу розпочинався у окупованій Новій Каховці.
Я часто згадую літні дні, особливо в дитинстві. Дуже складно про це говорити… Я щодня прокидалася о 6-й ранку, йшла з бабусею на тенісний корт, у нас було перше тренування, потім поверталася додому, потім ще одне тренування, фітнес-ігри або щось іще в групі, тому що там було дуже багато дітей. Я зростала в дуже конкурентному середовищі, тому що в нас там були сотні гравців мого віку і старших, тож це було… Це приголомшливі спогади,
– згадала українка.
Але все для України та рідного міста Калініної змінилося у лютому 2022 року. Спочатку була окупація, а пізніше, у червні 2023 року, загарбники вирішили затопити південь нашої країни та навіть не допомагали людям рятуватися на окупованих територіях, обстрілюючи при цьому волонтерів, які намагалися допомогти.

Continue reading...