Home Ukraine Україна — українською Для контрнаступу: США оголосили про новий пакет військової допомоги для України, що...

Для контрнаступу: США оголосили про новий пакет військової допомоги для України, що туди увійде

103
0
SHARE

До складу нового пакета військової допомоги буде включено бронетехніку у вигляді бойових машин Bradley і бронетранспортерів Stryker, а також артилерійські снаряди і ракети.
До нового пакета військової допомоги увійдуть бойові машини Bradley, бронетранспортери Stryker, а також артилерійські снаряди і ракети, зокрема для систем ППО Patriot.
Сполучені Штати Америки оголосили про надання Україні нового військового пакета допомоги. Це вже 41-й пакет допомоги, який США надають від початку російського вторгнення. Вартість цього пакета оцінюється в 500 мільйонів доларів. Про це у вівторок, 27 червня, повідомили в пресслужбі Пентагону.
“Цей пакет вартістю до 500 мільйонів доларів включає ключові можливості для підтримки контрнаступальних операцій України, зміцнення її ППО, щоб допомогти Україні захистити свій народ, а також додаткові бронетранспортери, протитанкові системи, критично важливі боєприпаси та інше обладнання, щоб допомогти Україні дати відсіч агресивній війні Росії”, — сказано в повідомленні оборонного відомства.

Continue reading...