Home Ukraine Україна — українською ЗСУ за добу завдали 17 ударів по зосередженні особового складу противника та...

ЗСУ за добу завдали 17 ударів по зосередженні особового складу противника та знищили ворожий вертоліт Ка-52, – Генштаб

124
0
SHARE

ЗСУ за добу завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу противника і знищили ворожий ударний вертоліт Ка-52 та 7 розвідувальних БПЛА. Деталі тут.
Авіація сил оборони за добу завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу противника. Також українські воїни знищили ворожий ударний вертоліт Ка-52 та 7 розвідувальних БПЛА оперативно-тактичного рівня
Про це повідомили у facebook Генштабу ЗСУ у суботу, 17 червня.
Зазначається також, що підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу противника, 5 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, 4 станції радіоелектронної боротьби та ще 2 важливих об’єкти противника.За добу армія РФ завдала 33 авіаційних удари та здійснила 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню 
Протягом доби противник завдав 33 авіаційних удари та здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На превеликий жаль, окрім руйнування інфраструктури, постраждали мирні люди.
Додається, що противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень.
Волинський та Поліський напрямки: оперативна обстановка без суттєвих змін.
Сіверський та Слобожанський напрямки: противник протягом доби завдав авіаційних ударів по населених пунктах Могриця Сумської області та Бударки на Харківщині. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Леонівка, Костобобрів і Грем’яч Чернігівської області; Зноб-Трубчевська, Чуйківка, Соснівка, Старикове, Бояро-Лежачі, Старі Вирки, Басівка, Степок, Краснопілля, Велика Писарівка Сумської області, а також Уди, Червона Зоря, Глибоке, Липці, Зелене, Тернова, Огірцеве, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бочкове та Мала Вовча на Харківщині.

Continue reading...