Home Ukraine Україна — українською У Росії змінюють політику щодо висвітлення контрнаступу ЗСУ, – ISW

У Росії змінюють політику щодо висвітлення контрнаступу ЗСУ, – ISW

116
0
SHARE

Дізнайтеся, як Росія зображує невдалий український контрнаступ і поширює ці наративи у провійськовому просторі. В ISW проаналізували зміну стратегії інформаційної кампанії.
В Росії усіма силами намагаються створити картинку, що український контрнаступ провалюється. До поширення цих наративів приєднали провійськовий простір країни-агресора.
Для цього росіяни все більше перебільшують втрати серед українських військових, а російські навпаки приховують. Про це повідомили в Інституті вивчення війни.
Так, відомі російські мілблогери все частіше неправдиво представляють українські контрнаступальні операції як серію невдалих штурмів ЗСУ по всій лінії зіткнення.Поширюють неправдиві кадри знищення техніки
Експерти ISW навели приклад: російські блогери широко поширили кадри від 29 липня, стверджуючи, що на них дин російський танк нібито розгромив цілу українську роту з бронетехнікою нещодавно, але насправді відео знято 7 червня, і на ньому артилерійські підрозділи військ Росії завдають ударів по колоні ЗСУ.

Continue reading...