Home Ukraine Україна — українською ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах біля Вербового, ворог намагається повернути втрачені позиції,...

ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах біля Вербового, ворог намагається повернути втрачені позиції, – Генштаб

157
0
SHARE

ЗСУ продовжують наступ і стримання ворога на усіх напрямках фронту. Зокрема, на Запорізькому – захисники закріплюються на досягнутих рубежах біля Вербового
Протягом ще однієї доби російського вторгнення в Україну ЗСУ продовжують наступ і стримання ворога на усіх напрямках фронту. Зокрема, на Запорізькому – захисники закріплюються на досягнутих рубежах біля Вербового
Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
Так, протягом минулої доби на фронті відбулося понад 20 бойових зіткнень.
В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.
На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах. Проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.
В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Лиманському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі Білогорівки Донецької області.
На Бахмутському напрямку противник намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області, але успіху не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.
В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку Сили оборони успішно тримають оборону на зайнятих рубежах, відбили атаки противника в районі Авдіївки Донецької області.

Continue reading...