Home Ukraine Україна — українською Штурм Кліщіївки приніс ЗСУ часткові успіхи – Генштаб

Штурм Кліщіївки приніс ЗСУ часткові успіхи – Генштаб

114
0
SHARE

Ситуація на фронті в Україні. Де йдуть бої і як змінюється обстановка в Україні на 15 вересня 2023 року – зведення генерального штабу ЗСУ
Українські військові мають часткові успіхи в районі Кліщіївки Донецької області.
Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних сил України за вечір 15 вересня.
За даними Генштабу, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку та штурмові дії на Бахмутському напрямку, де знищують ворога та крок за кроком звільняють окуповані території.
– За результатами ведення штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх в районі Кліщіївки Донецької області, – повідомили військові.
Разом з тим, військові повідомили, що окупанти мають “катастрофічні втрати”, через що, з метою доукомплектування новосформованої 25 загальновійськової армії ЗС РФ, на території Приморського та Хабаровського країв Російської Федерації здійснюються мобілізаційні заходи місцевого населення.
– В професійно-технічних училищах, технікумах та серед випускників інтернатів ведуться активні агітаційні заходи із залученням російських військовослужбовців новосформованої 25 армії ЗС РФ, які закінчили зазначені навчальні заклади.
За даними військових, при вступі на військову службу окупаційні агітатори пропонують одноразову виплату у розмірі 600 тис. рублів та грошове забезпечення від 200 тис. рублів.
За даними військових, оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.
– Протягом доби відбулось 17 бойових зіткнень, – повідомили у Генштабі.
Так, на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

Continue reading...