Home Ukraine Україна — українською Міністр закордонних справ Угорщини назвав неприпустимим, що у підручнику РФ їхню революцію...

Міністр закордонних справ Угорщини назвав неприпустимим, що у підручнику РФ їхню революцію 1956 року називають "фашистською"

127
0
SHARE

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто розповів, як під час сесії Генеральної асамблеї ООН він обговорив з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим підручник
Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто розповів, як на полях сесії Генеральної асамблеї ООН він обговорив з головою російського МЗС Сергієм Лавровим їхній “підручник” з історії, де революцію 1956 року називають “фашистською”
Про це він висловився під час інтерв’ю Magyar Nemzet.
“Неприпустимо класифікувати угорських героїв революції 1956 року як “фашистів”. Той факт, що люди, які виступають за свободу Угорщини та угорський суверенітет, є героями, ми відмовляємося навіть відкривати дискусію на будь-якому рівні, тому що це факт”, – заявив Сійярто.
Очільник російського МЗС Сергій Лавров дав зрозуміти, що вони сприймають заяву диктатора Володимира Путіна як авторитетну в цьому питанні.

Continue reading...