Home Ukraine Україна — українською Без повітряної тривоги: хто в Україні залишився без оповіщення про загрозу через...

Без повітряної тривоги: хто в Україні залишився без оповіщення про загрозу через збій у "Київстарі" (мапа)

182
0
SHARE

У Дніпрі, Умані та Сумах повністю перестало працювати оповіщення про повітряну тривогу. У деяких населених пунктах частково відключилася система.
В Україні через хакерську атаку на “Київстар” перестала працювати система оповіщення про повітряну тривогу. Постраждали населені пункти в Київській області, а також Суми, Дніпро, Черкаси та Умань. Фокус з’ясовував, як українців інформуватимуть про небезпеку.
Після масштабної хакерської атаки на “Київстар” вранці 12 грудня у користувачів по всій країні зник зв’язок та інтернет. Повідомлялося про сильне пошкодження IT-інфраструктури мобільного оператора, через що компанія не змогла сказати, коли точно відновить роботу в штатному режимі.
Крім проблем зі зв’язком, у деяких населених пунктах України перестала працювати система оповіщення про повітряну тривогу.Бориспіль, Суми, Дніпро — сповіщатимуть через гучномовці
У Київській області збій у роботі системи оповіщення населення про повітряну тривогу стався в Бучі, Ірпені, Вишневому, Березані, Сквирі, Ржищеві, Таращі, Володарці, а також у Бориспільському районі в Гірській територіальній громаді.

Continue reading...