Збій у роботі Kyivstar призвів до супутніх проблем у багатьох містах України

142
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Масштабний збій у роботі мобільного оператора Kyivstar, що трапився 12 грудня, спричинив каскад проблем у різних регіонах України. Це вплинуло на роботу низки інфраструктурних елементів у містах від вуличного освітлення до більш життєво важливих послуг.
Масштабний збій у роботі мобільного оператора Kyivstar, що трапився 12 грудня, спричинив каскад проблем у різних регіонах України. Це вплинуло на роботу низки інфраструктурних елементів у містах від вуличного освітлення до більш життєво важливих послуг.Проблема з вуличним освітленням
У Львові ЛКП «Львівсвітло» повідомило, що через технічну несправність мережі Kyivstar лінії вуличного освітлення вимикаються в ручному режимі, інформує 24 Канал. Мерія міста назвала ситуацію «нестандартною», попередивши мешканців про можливі затримки в освітленні вулиць та час реагування на надзвичайні ситуації.
Аналогічно, у Сумах через несправність працівники Kyivstar були змушені вручну вимкнути вуличне освітлення, що вплинуло на роботу понад 300 підстанцій.

Continue reading...