Home Ukraine Україна — українською Не мова вбиває дітей: Лобода прокоментувала своє рішення співати російською (відео)

Не мова вбиває дітей: Лобода прокоментувала своє рішення співати російською (відео)

144
0
SHARE

Співачка вважає, що не мова вбиває зараз в Україні людей, тому вона продовжить виконувати хіти як російською, так і українською.
За словами української співачки, мова не належить владі Росії, адже в такому разі всім би довелося відмовитися від її використання. Зараз вона має намір продовжувати писати хіти як українською, так і російською.
Відома українська співачка Світлана Лобода зробила нові заяви стосовно мови. Вона продовжить писати пісні як українською, так і російською, щоб усі змогли зрозуміти вміст. На цю тему вона висловилася в інтерв’ю російській службі BBC, яке було опубліковано 14 грудня.
За її словами, вона зробила кілька композицій українською мовою для “локального ринку”, однак це зовсім не означає, що всі її пісні будуть такими. Вона продовжить писати і виконувати свої пісні російською, хоча розуміє гостроту питання.
“Я багато роблю пісень українською мовою, ці пісні не зрозумілі моїй російськомовній аудиторії, тому я від самого початку говорила, що не планую перекладати українською свої пісні, які були написані російською мовою. Я продовжуватиму писати пісні українською та російською мовами для своєї російськомовної аудиторії, тому що вона дуже велика і це люди, які мене підтримують.

Continue reading...