Home Ukraine Україна — українською Окупанти спробували прорвати фронт під Авдіївкою: зведення Генштабу

Окупанти спробували прорвати фронт під Авдіївкою: зведення Генштабу

178
0
SHARE

За даними Генштабу ЗСУ, за 10 грудня відбулося 82 бойових зіткнення на фронті в Україні. Також окупанти безуспішно намагалися прорвати українські позиції під Авдіївкою
Станом на 10 грудня, 655-й день повномасштабного російського вторгнення, загарбники спробували прорвати фронт під Авдіївкою, але Сили оборони України їх відкинули. Усього за добу відбулось 82 боя.
Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.
“Ворог завдав 2 ракетних та 33 авіаційних ударів, здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – зазначається у повідомленні.
На Волинському та Поліському напрямках – без змін.
На Сіверському та Слобожанському напрямках окупанти зберігають військову присутність у прикордонних районах, проводять диверсійно-розвідувальну діяльність, обстрілюють цю частину України з російської території та нарощують щільність мінно-вибухових загороджень вздовж українського держкордону. Артилерійських та мінометних обстрілів загарбників зазнали близько 25 населених пунктів, зокрема:
Хрінівка, Клюси, Архипівка Чернігівщини;
Середина-Буда, Прогрес, Дружба, Кружок, Грабовське, Попівка Сумщини;
Козача Лопань, Графське, Вовчанськ, Бочкове, Бударки Харківщини.
На Куп’янському напрямку ЗСУ відбили чотири ворожі атаки в районах Синьківки, Петропавлівки Харківщини.

Continue reading...