Home Ukraine Україна — українською 50 одиниць техніки і 500 окупантів: у ЗСУ показали один з найбільших...

50 одиниць техніки і 500 окупантів: у ЗСУ показали один з найбільших штурмів Авдіївки (відео)

167
0
SHARE

У жовтні 2023 року ЗС РФ масовано штурмували Авдіївку. Ворог одночасно застосував понад 50 одиниць військової техніки та близько 500 бійців.
Бійці 110-ї ОМБр імені генерал-хорунжого Марка Безручка показали кадри одного з найбільших ворожих штурмів, який відбувся у кінці жовтня 2023 року.
Бійці 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка показали один із найбільших російських штурмів Авдіївки Донецької області. Відео було опубліковане на Facebook-сторінці пресслужби бригади.
“Один з найбільших штурмів Авдіївки! Ось уже пʼятий місяць поспіль, починаючи з 10-го жовтня, ворог шаленими, просто таки дикими силами намагається проломити нашу лінію оборони”, — йдеться у повідомленні.
Військові зазначили, що щодня відбуваються контактні бої, російські окупанти проводять штурми, здійснюють авіанальоти. Зокрема, під час наймасштабніших атак ворог одночасно застосовував на полі бою таку кількість техніки, якої не застосовувала жодна країна світу в жодному з конфліктів у 21-у столітті.

Continue reading...