Home Ukraine Україна — українською Демократи у Конгресі можуть підтримати ідею Трампа про надання допомоги Україні у...

Демократи у Конгресі можуть підтримати ідею Трампа про надання допомоги Україні у кредит

161
0
SHARE

Не всі демократи поділяють цю думку – дехто закликає «припинити займатися дурницями»
Представники Демократичної партії у Конгресі США, як у Сенаті, так і Палаті представників, припускають, що можуть підтримати ідею надання допомоги Україні у кредит, що було запропоновано колишнім президентом Дональдом Трампом. 
«Концепція позики не є бажаною для демократів. Вони наполягають на прийнятті пакету надзвичайної зовнішньої допомоги, який Сенат ухвалив минулого місяця і який включає 60 мільярдів доларів допомоги для України. Вони критикують спікера [Палати представників] Майка Джонсона за його відмову винести цей пакет на розгляд. Але якщо кредитна стратегія, яку Джонсон запропонував сенаторам-республіканцям минулого тижня, може вивести Україну з глухого кута, то деякі демократи кажуть, що вони тільки за», – повідомляє The HILL. 
«Демократи підтримують допомогу Україні. Називайте це кредитом чи як завгодно, але дайте їм ресурси. Ви маєте надати їм допомогу. Якщо це буде кредит, то це буде допомога; якщо це буде пакет допомоги без жодних вимог, то це все одно буде допомога», – сказав Бенні Томпсон з Комітету з питань національної безпеки.

Continue reading...