Home Ukraine Україна — українською Пара вправ замінять похід до спортзалу: гирі виявилися універсальними тренажерами

Пара вправ замінять похід до спортзалу: гирі виявилися універсальними тренажерами

94
0
SHARE

Компактні й універсальні в застосуванні гирі здатні з легкістю зміцнювати наші м’язи, допомагати нам худнути і покращувати наше кардіо
Останні дослідження вчених підкреслили універсальність і простоту гир для зміцнення м’язів, схуднення і поліпшення кардіо. Для того, щоб вони замінили спортзал, потрібно всього лише правильно з ними поводитися.
Гирі можуть стати чудовою альтернативою тренажерному залу. Згідно з останніми дослідженнями, вони чудово підходять для тих, хто хоче збільшити силу, потужність і серцево-судинну підготовку. Всього 20 хвилин тричі на тиждень можуть підвищити показник фізичної підготовки на 6% всього за місяць. Їхня унікальна форма надає тренуванням важливих властивостей, вимагаючи рівноваги, координації та сили, що дає змогу тренувати все тіло за допомогою всього одного інструменту, пише Marie Claire UK.
У Фокус.Технології з’явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найцікавіші новини зі світу науки!
Незважаючи на свою ефективність, гирі часто залишаються в тіні більш традиційних тренажерів, таких як гантелі та станки.

Continue reading...