Home Ukraine Україна — українською Сили оборони за добу відбили 54 атаки окупантів на 6 напрямках фронту,...

Сили оборони за добу відбили 54 атаки окупантів на 6 напрямках фронту, – Генштаб

153
0
SHARE

Минулої доби на фронті відбулося 63 бойових зіткнення. Російські окупанти атакували на 6 напрямках фронту, але українські захисники відбили ворожі атаки
Протягом минулої доби на фронті відбулося 63 бойових зіткнення. Російські окупанти атакували на 6 напрямках фронту, але українські захисники відбили ворожі атаки
Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.
На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.
В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог 3 рази атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Синьківка та Кислівка Харківської області, намагаючись покращити своє тактичне положення.
На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 5 атак противника в районах населених пунктів Терни та Спірне Донецької області.

Continue reading...