Home Ukraine Україна — українською М'ясо, яйці та цибуля: що буде з цінами на продукти у квітні

М'ясо, яйці та цибуля: що буде з цінами на продукти у квітні

99
0
SHARE

Вартість борщового набору до літа буде триматися на тому рівні, що й зараз. Водночас цибуля не буде рости шалено, як торік. Цікаво, що вартість яєць подешевшала порівняно із зимовим періодом, а після Великодня ціна зменшиться ще.
Вартість борщового набору до літа буде триматися на тому рівні, що й зараз. Водночас цибуля не буде рости шалено, як торік. Цікаво, що вартість яєць подешевшала порівняно із зимовим періодом, а після Великодня ціна зменшиться ще.Чи будуть ціни на овочі рости
У коментарі 24 Каналу аналітик Українського клубу аграрного бізнесу Максим Гопка розповів, що ціни на борщовий набір будуть коливатися в межах сезонних тенденцій.
Він пояснює, що березень не був теплим, а тому ціни на овочі будуть триматися на поточному рівні.
Аналітик УКАБ Оскільки погода в березні не радувала стабільним теплом, то ціни на овочі поки що будуть триматися на поточному рівні, знижуючись поступово та ближче до літа з настанням стабільно теплих добових температур. Найдорожчим складовим борщу залишається картопля та м’ясо.
Щодо вартості цибулі, яка торік била цінові рекорди, аналітик каже, що на сьогодні середня гуртова ціна становить 12 гривень за кілограм, у супермаркетах – 15,74 гривні за кілограм.

Continue reading...