Home Ukraine Україна — українською Від початку доби на фронті відбулось майже 100 бойових зіткнень – зведення...

Від початку доби на фронті відбулось майже 100 бойових зіткнень – зведення Генштабу ЗСУ

109
0
SHARE

На Лиманському напрямку російські війська атакують в районах Греківки, Невського, Серебрянського лісу та Новосадового, кажуть у ЗСУ
Від початку доби на фронті відбулось вже 99 бойових зіткнень з російськими військовими, на семи напрямках тривають бої, йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ про ситуацію станом на 19:00 п’ятниці, 21 червня.
У відомстві кажуть, що на Куп’янському напрямку точаться бої в районах населених пунктів Стельмахівка, Новоселівка, Піщане, Синьківка та Берестове, наразі тут тривають п’ять боєзіткнень.
«На Лиманському напрямку російські війська атакують в районах Греківки, Невського, Серебрянського лісу та Новосадового. Всього з початку доби на цьому напрямку нараховується уже 10 боєзіткнень. На Торецькому напрямку продовжується три з п’яти боєзіткнень за сьогодні. Ворог застосував КАБи по місту Торецьк», – розповіли у Генштабі.
Також відомо, що зараз «найгарячіше» на Покровському напрямку.
«Тут відбулася майже третина всіх боєзіткнень на фронті. У районах Воздвиженки, Новоолександрівки та Сокола точаться бої. Російські війська здійснили вже 31 спробу покращити свої позиції», – кажуть у ЗСУ.
У зведенні Генштабу йдеться і про те, що на Придніпровському напрямку «ворог вже втретє за сьогодні (21 червня – ред.) атакував українських оборонців біля Кринок, триває бій».Масштабна війна Росії проти України
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі.

Continue reading...