Home Ukraine Україна — українською Зеленський: Співвідношення втрат – 1 українець до 6 росіян

Зеленський: Співвідношення втрат – 1 українець до 6 росіян

111
0
SHARE

Зараз на Харківському і Покровському напрямку статистика втрат складає один загиблий український військовий до шести російських окупантів, заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer.
Статистика втрат на війні складає один військовий Сил оборони України до шести окупантів армії РФ, заявив президент Володимир Зеленський.
“У Росії дійсно набагато більше людей. А ми дійсно бережемо своїх людей більше. І в нас людей не буде більше, ніж у росіян. Але при цьому треба дивитися, що сьогодні гинуть один українець до шести росіян”, – сказав він в інтерв’ю американському виданню The Philadelphia Inquirer, яке оприлюднив Офіс президента в неділю, 30 червня.
За його словами, до наступу РФ у Харківській області статистика була один до чотирьох. “Зараз на Харківському і Покровському напрямку – один до шести”, – зазначив Зеленський, вказавши, що перемагає той, хто більш технологічний.”Незадоволені росіяни – ядерна зброя проти ядерного Путіна”
У цьому контексті президент зауважив, що за прогнозами експертів, економіка Росії з 2025 року буде падати. “Тобто поступово санкції починають працювати.

Continue reading...