Home Ukraine Україна — українською Україна, Третя світова та суперечка про вік: головні заяви з дебатів Байдена...

Україна, Третя світова та суперечка про вік: головні заяви з дебатів Байдена і Трампа

78
0
SHARE

У США відбулися перші дебати перед виборами президента. Участь у них взяти головні кандидати на президентське крісло – чинний лідер Джо Байден та коли.
У США відбулися перші дебати перед виборами президента. Участь у них взяти головні кандидати на президентське крісло – чинний лідер Джо Байден та колишній президент Дональд Трамп.
Детальніше про те, як пройшли дебати, та головні заяви політиків – у матеріалі РБК-Україна нижче.
Дебати відбулися в американському штаті Джорджія. Це перші з двох запланованих дебатів перед президентськими виборами у США.
Дебати організував американський телеканал CNN. Цього разу їх провели без живої аудиторії, мікрофон учасників вмикали тільки тоді, коли була їх черга говорити. Також не використовувалися суфлери, а нотатки були заборонені.
Крім внутрішніх питань, Байден і Трамп зробили заяви про війну в Україні, російського диктатора Володимира Путіна, конфлікт на Близькому Сході, а також посперечалися про вік.Україна
Республіканець Дональд Трамп прокоментував так званий “мирний план” російського диктатора Володимира Путіна щодо України. Екс-президент заявив, що умови Путіна неприйнятні.
При цьому Трамп заявив, що війна в Україні – це наслідок неспроможності Джо Байдена як президента, а також повторив, що нібито зміг би закінчити війну ще до свого вступу на президентську посаду.
“Україна не виграє цю війну. У них закінчуються люди, у них закінчуються солдати. Вони втратили так багато людей. Вони втратили ці величні міста із золотими тисячолітніми куполами – і все через нього (Байдена, – ред.) та дурні рішення, які він прийняв. Росія ніколи не напала б, якби я був президентом”, – заявив Трамп.

Continue reading...