Home Ukraine Україна — українською На HR Wisdom Summit 2024 понад 30 HR-лідерів поділилися головними інсайтами українського...

На HR Wisdom Summit 2024 понад 30 HR-лідерів поділилися головними інсайтами українського ринку праці

117
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
17 липня HR Wisdom Summit об’єднав понад 300 учасників — HR-фахівців, власників компаній та топменеджерів — для інтенсивного навчання та нетворкінгу. Місцем проведення стала DTEK Academy у Києві. Як вирішувати актуальні виклики вітчизняного ринку праці та перетворити робоче середовище на місце сили, розповіли понад 30 спікерів — представників великих компаній.

Саміт провела Юлія Сеник — ведуча «Фактів» на каналі ICTV та національного марафону «Єдині новини».

Відкрила подію — перша заступниця міністра соціальної політики, яка розповіла, де брати людей для закриття вакансій тут і зараз і як цьому посприяє побудова інклюзивного робочого середовища. Кейсами DTEK в еволюції бізнесу індустрії 5.0 поділилися , директор DTEK B.V., член наглядової ради Academy DTEK, та , керівниця з маркетингу та комунікацій Academy DTEK. Вони назвали головні принципи індустрії 5.0 (людиноцентричність, сталий розвиток виробництва, інтеграція передових технологій, гнучкість і адаптивність, безперервне навчання та розвиток), а також навели приклади, як DTEK реалізує кожен із них. Роль роботодавця в адаптації, реінтеграції та соціалізації ветеранів на панельній дискусії обговорили: , директор з корпоративних комунікацій Групи «Метінвест», , директор з персоналу Райффайзен Банку, , директорка по роботі з персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій «Астарта-Київ», , засновник волонтерського проєкту «Як ти, брате?», та , директорка з управління персоналом Nestlé в Україні та Молдові. Модерувала дискусію , директорка з управління персоналом та розвитку організації «Київстар». За даними аналітики OLX, 67% роботодавців стикнулися з кадровою кризою. Можливими сценаріями розвитку ринку праці та як роботодавцям долати виклики, поділилася , керівниця платформи з працевлаштування «OLX Робота».

Continue reading...