Home Ukraine Україна — українською Обирали серед 16-ти фіналісток: компанія "Елікатні продукти" вибрала обличчя бренду серед продавчинь

Обирали серед 16-ти фіналісток: компанія "Елікатні продукти" вибрала обличчя бренду серед продавчинь

120
0
SHARE

Нове обличчя компанії «Елікатні продукти» обирали через кастинг серед продавчинь магазинів-франшизерів. Участь взяли більше тридцяти кандидаток. Але до фіналу дійшло шістнадцять дівчат.
Нове обличчя компанії “Елікатні продукти” обирали через кастинг серед продавчинь магазинів-франшизерів. Участь взяли більше тридцяти кандидаток. Але до фіналу дійшло шістнадцять дівчат.
На початку березня компанія “Елікатні продукти” запустила неймовірно крутий кастинг серед продавчинь магазинів-франшизерів.
Метою кастингу було знайти обличчя компанії “Елікатні продукти”. Участь взяли більше тридцяти кандидаток. Кожна підійшла до цього питання креативно, але до фіналу дійшло шістнадцять дівчат.
Голосування проходило у соціальних мережах компанії “Елікатні продукти” та було відкритим і прозорим. Участь у ньому приймали не лише колеги, але й всі охочі.
І вже 10.05 у прямому ефірі ми обрали переможницю. Нею стала Сніжана з Вінниці. Вона посіла перше місце і тепер стане обличчям компанії “Елікатні продукти”.

Continue reading...