Home Ukraine Україна — українською Російський льотчик передав ГУР секретні фото і документи після удару по "Охматдиту"

Російський льотчик передав ГУР секретні фото і документи після удару по "Охматдиту"

112
0
SHARE

Після ракетного удару по лікарні Охматдит 8 липня один з російських льотчиків передав ГУР секретні документи та фото командного складу 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії РФ ᐅ новини ТСН.ua.
Після ракетного удару по дитячій лікарні “Охматдит” 8 липня один з російських льотчиків, шокований цим злочином, передав українській розвідці секретні документи та фото командного складу 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії РФ.
Після злочинного удару по дитячій лікарні “Охмадит” у Києві на чат-бот ГУР МО України звернувся один з льотчиків 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (в/ч 06987, аеродром базування “Енгельс”) — саме вона постійно обстрілює українські міста ракетами Х-101. Він “злив” дані своєї військової частини та фото її командного складу.
Про це повідомляє “Інформаційний спротив”.
За інформацією джерел “Інформаційного спротиву” в розвідці, російський військовий написав, що шокований ударом по дитячій лікарні і не розуміє, як і декілька його колег, навіщо їх змушують бити саме по цивільній інфраструктурі України. Тому він вирішив передати українській стороні документи, які стосуються діяльності його військової частини, а також приватні фото командного складу 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.
За словами джерел видання, навіть первинне вивчення отриманих матеріалів доводить їх неабияку важливість. Адже серед масиву інформації – документи з особових справ старшого офіцерського складу, персональні дані російських військовослужбовців та членів їхніх родин тощо. Але найбільшу цінність представляють грифовані документи 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.
Наразі, як анонс, опубліковано приватні фотографії зі святкування з нагоди призначення начальника штабу 52 вбап полковника Ільї Корякіна на посаду начальника штабу 22 вбад. Святкування відбулося в ресторані “Неаполь” у місті Енгельс Саратовської області. На фото зафіксовано понад 30 осіб командного складу підрозділів 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії командування дальньої авіації військово-повітряних сил військово-космічних сил РФ.

Continue reading...