Home Ukraine Україна — українською Рятувальні роботи завершено: стало відомо, скільки людей загинуло внаслідок атаки на Київ...

Рятувальні роботи завершено: стало відомо, скільки людей загинуло внаслідок атаки на Київ 8 липня (відео)

111
0
SHARE

Під час масованого ворожого обстрілу столиці загинуло та постраждало багато людей.
Наслідки атаки вражають
Вранці в середу, 10 липня, у Києві було повністю завершено аварійно-рятувальні роботи. Внаслідок ворожого ракетного удару 8 липня по столиці загалом загинуло 34 особи, а також постраждали понад 120 осіб.
Також стало відомо, що було пошкоджено 129 будівель різної форми власності. Про це розповів журналістам “Київ 24” перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
Так, внаслідок масованої ракетної атаки на Київ 8 липня загинуло 34 особи. Ще 38 постраждалих наразі перебувають у лікарнях міста, з них 6 – у вкрай тяжкому стані.
“Пошуково-рятувальні операції завершено. За даними судово-медичної експертизи, 34 загиблих. Роботи продовжуються на локаціях, де були ураження. У лікарнях залишаються 38 постраждалих”, — зазначив Поворозник.
Крім цього стало відомо про те, що у дитячих лікарнях міста перебувають 6 дітей з лікарні “Охматдит”, які постраждали під час ворожої атаки.

Continue reading...