Home Ukraine Україна — українською ЗС РФ обстріляли Україну дронами та ракетою: є постраждалі та руйнування

ЗС РФ обстріляли Україну дронами та ракетою: є постраждалі та руйнування

104
0
SHARE

Українській ППО вдалося збити 14 дронів типу «Шахед» у шести областях. У Сумах унаслідок влучання ракети «Іскандер-М» є постраждалі та руйнування.
Українській ППО вдалося збити 14 дронів типу “Шахед” у шести областях. У Сумах унаслідок влучання ракети “Іскандер-М” є постраждалі та руйнування.
У ніч на суботу, 17 серпня, російські окупанти обстріляли 7 областей України, застосувавши ударні БПЛА типу “Shahed” і крилату ракету “Іскандер-М”. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram.
За його даними, у ніч на 17 серпня 2024 року російські війська завдали удару крилатою ракетою “Іскандер-К” по місту Суми (пуски з Воронезької області — ред.) і 14-ма ударними БпЛА типу “Shahed” з районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, Курськ.
Олещук зазначив, що всі 14 шахедів збито розрахунками мобільних вогневих груп Сил оборони України, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних Сил. Протиповітряна оборона працювала в Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Київській областях.

Continue reading...